Foglalás

IDŐUTAZÁS BUDAPESTEN

2014. Április 10.
Vissza

Még nem jártatok a múlt század eleji Budapesten? Lovaskocsik, régi autók, napernyős hölgyek nagy kalapban, kávéházi élet, mulatók, kiskocsmák…

Ezt a hangulatot idézi fel és helyezi át a mai klubok és fesztiválok színpadára a Budapest Burlesque. A formáció különlegessége, hogy számaikat a több mint száz évvel ezelőtti slágerek inspirálták. Az örökzöld dalokból felhasznált alapok, témák, benyomások és a 21. századi technikai megoldások az egyszerűségében is zseniális képi világgal vegyítve hozzák létre a mai swing hangzást és látvány.

“A jelen zenéje a múltból építkezik”- vallják, és igaz ez a képzőművészetre is. Talán ez az oka annak hogy a Budapest Burlesque zenéjét közel érzem saját munkáimhoz.
Mint a digitális homokanimáció esetében, egy klasszikus alapokra helyezett előadás, a jelen kor vívmányaival kiegészítve adja ezt a semmihez sem fogható hangulatot a produkciónak.

Igazi audio-vizuális időutazásban lehet részetek, ha megnézitek a Budapest Burlesque számára készült homokanimációs videoklippünket, aminek fő gerincét a humor adja, no meg a régi Budapest. És nem vicc: szinte érezni a körúton a cigaretta és a darált kávé illatát, és látni a szépségverseny győztesek szállítmányát elsuhanni...

Hogy mit? A klippből kiderül!

A dal, amihez a klip készült a Szerelemhez nem kell szépség, Eisemann Mihály 1946-ban írt operettjének a Fekete Péternek egyik híres slágere volt. Most Szűcs Gabi énekesnő előadásában hallhatjátok, a producer és a show állandó fellépője Dj Jutasi, a homokanimációt és a filmet szerény személyem, Végh Lajos, készítette.

Közös fellépések minden hónap második keddjén Budapesten, az Instant-ban! A belépés ingyenes!

További részletek és események a Budapest Burlesque Show Facebook oldalán: 
https://www.facebook.com/budapestburlesqueshow