Foglalás

LUCKY STRIKE KONFERENCIA

2016. Április 12.
Vissza

Szeptemberi fellépéseink közt kiemelt helyen szerepelt a British American Tobacco konferenciája. A cégről érdemes tudni, hogy egy londoni székhelyű nemzetközi dohánycég, mely egyike a világ öt legnagyobbjának a piacon. A négy legelterjedtebb általuk forgamazott márka a Lucky Strike, Dunhill, Kent és a Pall Mall.

A dohánytörvények miatt rendezvényeik hazánkban rendszerint zárt körűek, főként viszonteladóiknak készülnek. A szeptemberi eseményt Budapesten, a Millenáris park rendezvénytermében tartották. Itt a cég ismertetőt tartott új termékeikről és összegezte az éves eladási eredményeket, míg a konferencia szüneteiben pihenésképp különféle bemutatókat, produkciókat láthatott a közönség. Ekkor mutattuk be a rendezvényre készített élő homokanimációt is.

A előadások után a résztvevőket étellel-itallal várták az erre a célra kialakított lounge-ban, illetve játszhattak különféle ügyességi és logikai játékokat. A homokanimációs felszereléssel is átköltözködtünk a lounge-ba, hogy a vendégek egy közös wokshop alatt saját kezükkel is kipróbálhassák a rajzolást.

               

Az estére tartogatott meglepetés vendég Király Viktor volt, aki egy szuper jó hangulatú koncerttel zárta az eseményt.