Foglalás

Kliprendelés

Homokanimáció videoklip rendelés

Mutasson olyan egyedi, különleges látványt, amit eddig még csak kevés helyen látni! Olyat, amit ámuló szemmel, kíváncsian, mosolyogva néznek végig! A videók, mozgó homokanimációs képek sokoldalúan használható, kreatív marketingelemek lehetnek.

Az egyedi homokanimációs klip felhasználási területei, melynek csak az Ön fantáziája szab határt:

Weboldal nyitóképek, animált bannerek:

megjelenítjük termékeit, logóját homokszórással, kép és filmbejátszással kiegészítve. A hossza lehet pár másodperctől, akár több perces is.

Zenés termékbemutató, cégbemutató videó, reklámfilm:

egyedi látványelemekkel, fotókkal, más kreatív anyagokkal, zenével összekomponált kis filmek, bejátszások, melyek a technika és a hozzáadott művészi látvány együtteseként hatásos, akár nagyon erős érzelmes üzenetet tudnak közvetíteni.

Ha már tartottunk élő brandelt homokanimációs előadást, akkor annak képeiből felvételről összeállítunk Önnek egy megbeszélés szerinti hosszúságú és üzenetű filmet, amit bárhol felhasználhat a későbbiekben, akár kiállításon, üzletében, vagy a közösségi médiában az interneten.

Nexon 25 éves jubileum, MÜPA, 2014

Marketing Hősök kora,26. Országos Marketing Konferencia, Budapest, 2015

 

Zenéhez, előadáshoz animációs film

Együttesek, színházak, egyéb előadások kísérője, vagy promóciós anyaga lehet homokanimációs videoklip. Játékos, érzelmes, meglepő, kreatív képek, történetek, melyekkel feledhetetlenné tudja tenni előadását.

Szűcs Gabi, Kis Neszek videóklip, 2015

Csík Zenekar, Születésnapi köszöntő,Óévbúcsúztató koncert, Syma Csarnok, 2014

Brass in the Five, Karácsonyi ajándék, 2009

“Video Postcard”, animációs képeslap esküvőre, ünnepekre, évfordulóra, vagy meghívónak bármilyen rendezvényre,

Rövid, látványos képi elemekkel, zenével közvetítjük az Ön üzenetét. Nagyon különleges, egyedi módja a meghívásnak, a köszöntésnek. (40 ezer forinttól)

Homokanimációs videoklip készítésére kérjen ajánlatot! Minden munka egyedi megállapodás szerint készül, az ár függ a hosszúságtól és a megjelenítendő egyéb anyagok számától. Ajánlatadás akár 1 munkanapon belül!

IdealMED Adventi Jótékonysági Gálaest, meghívó 2015

Dunapack karácsonyi köszöntő, videóképeslap, 2013

Zwack karácsony, videóképeslap, 2012

Keresse profi animációs művészeinket, ha azt szeretné, hogy csillogó szemmel és széles mosollyal emlékezzenek az üzenetére!