Foglalás

CSAK KÉPZELD EL...

2014. Május 10.
Vissza

Készítettem egy kis képzelet-játékot számotokra, hogy ezen keresztül könnyebben megérthessétek hogyan működik a digitális homokanimáció. Ha a végére értek választ kaptok arra is, hogy kerülhet T-Rex a trombitába.

"Minden, amit el lehet képzelni, az valóságos." - mondta Picasso. Csak képzeld el...

Minden ember ismeri a kis violinkulcsot a kottából. Ez egy nagyon népszerű és tetszetős zenei szimbólum. Most próbáljátok meg elképzelni, hogy a homokrajz ennek a felrajzolásával kezdődik, majd kevesebb mint fél perc leforgása alatt egy trombitán játszó zenésszé változik a művész keze által a rajzasztalon. Ez az, amit hagyományos homokanimációnak nevezünk. Az egyik forma a másikból jön, a figurák folyamatos változásban vannak.

Azonban mikor a kép a trombitáló zenésszel elkészül, egy meglepetésszerű digitális beavatkozás történik: hirtelen egy csapatnyi kis hagjegy kezd kirepülni a trombitából.

  

Ha például éppen egy jól ismert vállalat rendezvényén vagyok, az aranyos kis hangjegyeket céges logóra vagy általuk forgalmazott termékekre cserélhetem, így az adott pillanatban ezek bukkanak fel a trombitából.

Ha egy karácsonyi bulin veszek részt, használhatok például szaloncukrot, ajándék dobozokat vagy édességeket.

A kisfiad szülinapi buliján kerülhet a trombitába T-Rex, vagy kisautó is :)

Ez teljes mértékben a megrendelő kérésétől függ. Személyre szabottan készítem el az előadást, és egyéni igényeknek megfelelően szövök bele a történetbe akár milyen elképzelést, legyen az céges branding, termék, logó, felirat, fénykép, rövid videó részlet. Bármi amit csak el tudsz képzelni, megvalósítható.