Foglalás

NEXON 25

2015. Május 16.
Vissza

A Nexon 25 éves jubileumi rendezvényén tartottunk homokanimációs előadást a Művészetek Palotájában (MÜPA). Az alkalomra egyedi animáció készült számukra, ami a vállalat tevékenységét és fejlődését mutatja be a kezdetektől napjainkig.

 

 

Kérésükre saját branding szerepel benne, és az általuk választott Mozart Divertimento zenéjére felvonulnak a Nexon pályafutása során fontossá vált szimbólumok, mint például a zebra. Új szolgáltatásuk a Nexon Port, a cég a idén megjelent dolgozói és vezetői hr önkiszolgáló rendszere, amit az előadás során egy kikötőt szimbólizáló képben mutattunk be.. Az előadást a születésnapi torta zárta a Nexon két kis figurájával kézenfogva. A műsor végét egy -a Nexon két kis összeölelkező figurájával díszített- születésnapi torta zárta.

 

De milyen cég a Nexon?" - kérdeznétek sokan.

Nexon a bérszámfejtés és munkaügy, valamint a humánerőforrás-gazdálkodás szakértője.  Egy országos hálózattal rendelkező cég, 25 éves szakmai tapasztalattal. Szolgáltatásait a magyar gazdaság meghatározó szereplői, és a TOP 200 cégek közel harmada veszik igénybe. Referenciái közt szerepel többek között a Tesco, Tigáz, MTV, Budapesti Gazdasági Főiskola, Dunaferr, MÁV és még sorolhatnám.