Foglalás

Gyerekeknek

1. Nyári Gyerektáborok 

Reggel 7-től délután 6-ig ügyelet.

Napközben változatos kreatív és játékos programok.

Napi három étkezés, ebédre meleg étel, napközben gyümölcs.

A tábor célja, hogy játékosan, felszabadult alkotótevékenységen keresztül fejlesszük a gyermekek kreativitását, az elmélyülést, és a magabiztos önkifejezést. Új technikák megismerésével, izgalmas feladatokon keresztül segítsük a kéz finommotorikájának fejlődését, az egyéni és csoportos feladatmegoldást az életkornak megfelelő szinteken.Szeretnénk megteremti azt a kratív környezetet, melyben a gyerekek szabadon kísérletezhetnek az anyaggal, technikával, közvetlen intenzív tapasztalatszerzés útján fejlődhetnek. Azok számára is ugyanolyan élménydús és fejlesztő a program, akik kifejezett művészeti tehetséggel nem rendelkeznek, de nyitottak új tapasztalatokra.

Két helyszínen:

KISPEST Digital Sand Studio (1196 Budapest Jókai utca 155.)

2020. július 20. - 24.

Max 6 fő

NÉPSZIGET Népszigeti Lovarda alkotóháza (Bp. IV. Ker. Zsilip utca 8.)

1. 2020. július 13.-17.

2. 2020. július 27.-31.

3. 2020. augusztus 3.-7.

Max 12 fő

Árak:

Részvételi díj: nettó 40 000 Ft / hét bevezető áron

Lehet egy-egy napra is jelentkezni: 12 000 Ft / nap

Kedvezmények: Testvérkedvezmény: 2500 Ft. Lehetőség van csökkentett idejű tábor választására (napközben alvás, egyedi étkezés otthon) ez 6000 Ft kedvezményt biztosít a heti árból. Ez a kedvezmény nem vonható össze.

Ügyelet: 7:00-tól 18:00-ig van a helyszínen.

Napközben gyümölcsöt, vizet és teát biztosítunk a gyerekeknek.

Jó idő esetén a szabadban zajlanak az alkotóprogramok, eső esetén az alkotóházban.

Részletes programért ide kattints!

Jelentkezés:

Végh Lajos képzőművész  +36 20 777 7174thedigitalsand@gmail.com

Városi Gabriella képzőművész +36 70 653 9122, korszakvaltomuveszek@gmail.com

 

2. Homokanimáció gyerekműsor rendelés

Az élő homokanimációs műsor, meseműsor garantáltan sikeres lesz mind a kicsik, mind a szülők körében. Fejleszti a kicsiket, fiatalokat, élménybe csomagoltan kapnak olyan tudást, amivel a vizuális kultúrát szerettetjük meg velük, sőt ahol a kreativitásukat is fejleszthetik, miközben remekül szórakoznak.

Gyermekműsor rendelés homokanimációs foglalkozással – élő egyedi produkció

Játszóházak, iskolák, óvodák, fesztiválok, gyereknapi események, vagy céges mikulás bulik számára kínáljuk ezt a programot, mellyel csodálatos, a megszokottól eltérő élményt kínálhatnak.

Otthonra, házhoz is megyünk, így akár egyedi szülinapi homokanimációs partit is vállalunk gyermeke számára, ilyen különlegességet még kevesen vállalnak! Öntől nem igényel extra előkészületeket: viszünk mindent, amire szükség lehet, vetítővásznat, projektort, asztalt, felszerelést.

A homokanimációs kreatív gyermekműsor játszóházak, iskolák, csoportok számára

Olyan programot keres a gyerekeknek, ami garantáltan érdekli őket? Egy rövid, 5-10 perces tematikus előadásban bemutatjuk a technikát, ami nagyon látványos, szerethető és közel áll az adott korosztályhoz. Utána jön a java:

Kreatív foglalkozás, melynek keretében a gyerekekkel együtt rajzol a homokkal és egyéb eszközökkel a művész, beavatja őket az alkotás örömeibe. A nagy kivetítőn nézheti közben a többi gyerek.

Hármasával jöhetnek a gyerekek rajzolni, így 1 órában egy 20 fős csoportnak tudunk izgalmas, látványos interaktív foglalkozást tartani. A képi és zenei világot a közönség korához igazítjuk, előzetes egyeztetéssel.

A kreatív közös munkát meg is örökítjük videón:

Dokumentáljuk rajzaikat, a gyermekek produkcióját rögzítjük, kérésre rövid video filmet is készítünk munkájuk folyamatáról, amit akár utána bármikor megtekinthetnek. Természetesen ezt külön kérésre végezzük, nem része az alapfoglalkozásnak.

Egy alkalommal 1-3 csoportos órát, programot tudunk tartani egymás után rövid szünetekkel.

Kérjen egyedi árajánlatot, megkeresésére egy napon belül válaszolunk, vagy kérdezzen telefonon.

Iskolák, alapítványok számára további kedvezmények!