Foglalás

Gyerekeknek

 

Homokanimáció gyerekműsor rendelés

Az élő homokanimációs műsor, meseműsor garantáltan sikeres lesz mind a kicsik, mind a szülők körében. Fejleszti a kicsiket, fiatalokat, élménybe csomagoltan kapnak olyan tudást, amivel a vizuális kultúrát szerettetjük meg velük, sőt ahol a kreativitásukat is fejleszthetik, miközben remekül szórakoznak.

Gyermekműsor rendelés homokanimációs foglalkozással – élő egyedi produkció

Játszóházak, iskolák, óvodák, fesztiválok, gyereknapi események, vagy céges mikulás bulik számára kínáljuk ezt a programot, mellyel csodálatos, a megszokottól eltérő élményt kínálhatnak.

Otthonra, házhoz is megyünk, így akár egyedi szülinapi homokanimációs partit is vállalunk gyermeke számára, ilyen különlegességet még kevesen vállalnak! Öntől nem igényel extra előkészületeket: viszünk mindent, amire szükség lehet, vetítővásznat, projektort, asztalt, felszerelést.

A homokanimációs kreatív gyermekműsor játszóházak, iskolák, csoportok számára

Olyan programot keres a gyerekeknek, ami garantáltan érdekli őket? Egy rövid, 5-10 perces tematikus előadásban bemutatjuk a technikát, ami nagyon látványos, szerethető és közel áll az adott korosztályhoz. Utána jön a java:

Kreatív foglalkozás, melynek keretében a gyerekekkel együtt rajzol a homokkal és egyéb eszközökkel a művész, beavatja őket az alkotás örömeibe. A nagy kivetítőn nézheti közben a többi gyerek.

Hármasával jöhetnek a gyerekek rajzolni, így 1 órában egy 20 fős csoportnak tudunk izgalmas, látványos interaktív foglalkozást tartani. A képi és zenei világot a közönség korához igazítjuk, előzetes egyeztetéssel.

A kreatív közös munkát meg is örökítjük videón:

Dokumentáljuk rajzaikat, a gyermekek produkcióját rögzítjük, kérésre rövid video filmet is készítünk munkájuk folyamatáról, amit akár utána bármikor megtekinthetnek. Természetesen ezt külön kérésre végezzük, nem része az alapfoglalkozásnak.

Egy alkalommal 1-3 csoportos órát, programot tudunk tartani egymás után rövid szünetekkel.

Kérjen egyedi árajánlatot, megkeresésére egy napon belül válaszolunk, vagy kérdezzen telefonon.

Iskolák, alapítványok számára további kedvezmények!