Foglalás

Rendezvényekre

Homokanimáció rendelés rendezvényekre: lélegzetelállító, izgalmas élő látványshow

A világon egyedülálló, saját fejlesztésű homokanimáció produkciónk sokoldalú és kreatív műsorszám, mellyel garantáltan lebilincseli közönségét, emlékezetessé teszi a rendezvényét. Zenére, kivetítőn élőben készül a kép, melyhez a homok szórásán túl látványos effektek, képi, filmes elemek is társulnak.  

Egyedi homokanimáció céges partikra, bemutatókra, konferenciákra, fesztiválokra

Mutasson olyat, amit más még nem! A produkció egyedivé tehető, saját brand beépíthető, a megrendelő fényképeivel, filmrészletével, vagy akár csak a céges logójával, termékével, üzenetével is.

Vannak kész, bevált, garantált sikerű zenés műsoraink is, (amikor repertoárunkból Ön választ történeteket, zenei aláfestéssel), de rendelhet teljesen egyedi show-t is, olyat, amit eddig senki sem látott. Ha Ön kitalál, megír egy saját történetet, akkor azt is meg tudjuk eleveníteni szépen, látványosan.

Szinte varázslat, egyszerűnek tűnő eszközökkel, ám pontossággal és kreativitással. Műsorunkban egyedi látványt, minőségi produkciót adunk.

Homokanimáció rendelési információk

Bárhol fellépünk az országban, de Európa számos nagyvárosában is ámulatba ejtettük a közönséget, hiszen a látvány befogadásához nincs szükség szavakra.

Árak: Az előadás árait előzetes egyeztetés, megegyezés alapján adjuk meg

A hellyel mindig előre egyeztetjük, milyen technikai szükségletek vannak, illetve kimegyünk helyszín szemlére, előzetes megbeszélésre. Ha szükséges, tudunk vinni saját eszközöket, például projektort is.

A műsorszám hossza igény szerint 10-35 perc, akár egy rendezvényen 2-3 különálló számként is.

Homokanimáció ajánlat rendezvényszervező cégeknek:

Keressen minket, szívesen dolgozunk műsorszervezőkkel, rendezvényszervezőkkel, rendezvényhelyszín tulajdonosokkal, fesztiválszervezőkkel: egyeztetés alapján, egyedi feltételekkel is!