Foglalás

FREEZOO KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

2015. Április 28.
Vissza

Budapesten beköszöntött az őrület a megnyitó napján. Azt egyébként is sejthetitek hogy este hét körül tombol a csúcsforgalom a belvárosban, de ez mind semmi. A Semmelweis utcába csak külön kérvényezett behajtási engedéllyel lehet bejutni egy óra parkolásra. Ez meg is volt, elkezdtük a beszerelést és hopp!

De hol van a homok?!

Fél hétkor jöttünk rá, hogy a nagy pakolásban otthon felejtettük a homokos dobozt azt animációhoz, így Gabi ezalatt megindult busszal visszafelé, épp elkerülve egy őrült dugót, amit egy váratlan karambol okozott az Erzsébet hídnál. Mindközben éreztek a vendégek, de nagy részük az említett dugó miatt szintén csúszásban volt.

Szerencsére nyolcig sikeresen összegyűltünk, messzebbről érkező vendégeink is befutottak. A kis helység hamar megtelt, de erre az esetre azt találtuk ki, hogy a vetítést az utca frontra néző kirakatra kifeszített vászonra csináljuk, így az utcáról is nézhető lett az előadás. Sok járókelő is megállt és meglepődve nézte mibe csöppent.

A később szemerkélni kezdő eső sem zavarta meg az akkorra már felhőtlen hangulatot. A rajzolás, beszélgetés egész este tartott, szuper hangulat kerekedett!